Vasárnapi Ebéd

Faház Étterem vezetősége elindít egy kezdeményezést VASÁRNAPI EBÉD néven. Keresünk olyan családokat, akik nagyon nehéz körülmények közt élnek és nincs lehetőségük arra, hogy étterembe ebédeljen az egész család.
Éttermünk vállalja, hogy egyszer egy héten vasárnap délben meghív egy családot, hogy nálunk fogyassza el vasárnapi ebédjét. Egy évben 52 családnak szeretnénk így segíteni. Arra kérnénk benneteket békásmegyeri lakosokat, hogy:


SEGÍTS, hogy SEGÍTHESSÜNK, szerezzetek ÖRÖMÖT!

Ajánljatok olyan családokat Békásmegyeren, akiket vendégül láthatunk. Ha tudsz ilyet, egyeztessél velünk, szervezd meg a találkozót. Amennyiben sikeres lesz a VASÁRNAPI EBÉD kezdeményezés, akkor több étteremmel felvesszük a kapcsolatot, így akár több száz-ezer család részt vehet a VASÁRNAPI EBÉD keretén belül.

________________
Akik figyelemmel kísérik a Faház Étterem életét, azok tudják,hogy 2018-ban elindítottuk a VASÁRNAPI EBÉD programot, kezdeményezést. Minden vasárnap meghívtunk egy nehéz sorsú családot éttermünkbe egy vasárnapi ebédre.

2018-ban 51 családot láttunk vendégül és ismertük meg életkörülményeiket. Megtiszteltetés volt számunkra vendéglátásuk.
Több étterem is csatlakozott kezdeményezésünkhöz.

2019 januárjában Óbuda-Békásmegyer Polgármestere, Bús Balázs felfigyelt a VASÁRNAPI EBÉD programra és teljes támogatását adta hozzá. Szociális Főosztállyal együttműködve minden héten vasárnap az Ő ajánlásukra érkeznek a nagyon kedves családok.

Polgármester úrral megbeszéltük, hogy minél több éttermet szeretnénk bevonni a VASÁRNAPI EBÉD programba. Egy-két hónapon belül akár 30 étterem is csatlakozhatna hozzánk. Ez azt jelentené, hogy minden vasárnap 120 fő jutna meleg ételhez, ami 5 hónap után közel 600 embert érinthet.
Óbuda –Békásmegyer egy mintát mutatna az összefogásról a többi kerületnek. Így, akár Budapest vagy országos program lehetne a VASÁRNAPI EBÉD.
Kérünk benneteket, hogy minél többen osszátok meg ezt a programot!
Jusson el éttermekhez, polgármesterekhez vagy olyan emberekhez, akik tudnak tenni a VASÁRNAPI EBÉD létjogosultságáért!

SEGÍTS, hogy SEGÍTHESSÜNK, szerezz ÖRÖMÖT!

A kezdeményezés Facebook oldala: Facebook - Vasárnapi Ebéd